top of page
Search

Viesos pie Dobeles 1.vidusskolas audzēkņiem

Uzsākot jauno mācību gadu, Sporta skola saņēma uzaicinājumu no Dobeles 1.vidusskolas tikties ar 5. un 6. klašu izglītojamajiem un informēt viņus par Sporta skolas darbu, par iespējām tajā mācīties un par sporta un fizisko aktivitāšu nozīmi jauniešu dzīvē.

Ar prieku atsaucāmies šai ierosmei un ciemos devās sporta skolas audzēkņi, valsts un starptautisko sacensību laureāti Patrīcija Grosberga, Beāte Bula un Matīss Jansons, skolas treneri - Olimpisko spēļu Tokijā dalībniece Agate Rašmane un viņas audzinātājs Vilnis Celmiņš, kā arī skolas direktors Viesturs Dude.

Jaunie sportisti dalījās pieredzē ar izglītojamajiem par saviem panākumiem sportā demonstrējot sacensībās gūtos apbalvojumus. Olimpisko spēļu dalībniece Agate Rašmane pastāstīja par savu sportisko gaitu sākumu un ceļu līdz pasaules izcilāko sportistu forumam Tokijā. Treneris Vilnis Celmiņš rosināja skolēnus nebaidīties mēģināt dažādus sporta veidus atrast sev tīkamu fizisko aktivitāti.

Sirsnīgs paldies skolas administrācijai un pasākuma organizatoriem par doto iespēju popularizēt Sporta skolu un rosināt skolēnus pievērsties fiziskajām aktivitātēm un sportam.



12 views0 comments
bottom of page