top of page
Search

Latvijas un Baltijas čempionāts riteņbraukšanā grupas braucienā.

Sestdien un Svētdien Valgā svelmainos laika apstākļos norisinājās Baltijas un Latvijas čempionāts šosejas riteņbraukšanā.

Sacensībās piedalījās arī Dobeles Sporta skolas jaunie sportisti.

Dubultuzvaru junioru meiteņu konkurencē grupas braucienā izcīnīja mūsu Sporta skolas jaunās riteņbraucējas. Par Latvijas čempioni kļuva Evelīna Ermane – Marčenko, kura sacensībās pārstāvēja ZZK komandu, bet sudrabu ieguva Kitija Siltumēna. Ceturtajā vietā – Linda Eihmane.

Jaunietēm zelta medaļu izcīnīja un par Latvijas čempioni kļuva mūsu Adelīna Jefimova. Apsveicam treneri Tamāru Bumbieri ar viņas meiteņu veiksmīgajiem startiem.

Elites vīriešu konkurencē cīņā par uzvaru piedalījās Dobeles Sporta skolas riteņbraukšanas nodaļas treneris Māris Bogdanovičs. Treneris aizvadīja lielisku sacīksti un finišā spēja iegūt bronzas medaļu. Izcils piemērs saviem audzēkņiem!

Zēnu grupā mūsu puiši vēl medaļu dalīšanā nepiedalījās, bet guva neatsveramu pieredzi turpmākajiem startiem. Viņu izcīnītās vietas: 23. Didzis Lazdiņš, 26. Ralfs Vistiņš, 27. Valters Tams.

Nobeigumā, visu jauno sportistu vārdā liela pateicība viņu treneriem, velo mehāniķim, šoferim, kā arī vecākiem, kuri atbalsta un rūpējās par saviem bērniem viņu sporta gaitās.


13 views0 comments
bottom of page