top of page
Search

Latvijas U11 čempionāts peldēšanā


Paralēli Dobeles peldēšanas sacensībām Ķekavā norisinājās Latvijas U11 čempionāts peldēšanā.

Uz šīm sacensībām bija devušies astoņi Dobeles Sporta skolas audzēkņi: Marta Gustiņa, Keita Pitka, Enija Veltensone, Laura Jansone, Andžejs Jirgensons, Roberts Erbs, Roberts Dakteris un Ralfs Bensons.

Sportisti startēja dažādās peldēšanas distancēs: 100m brīvais stils; 100m brass; 100m tauriņstils, 100m uz muguras un 100m komplekss, kā arī tika pieteiktas 4x50m kompleksa stafešu komandas.

Pārliecinošas uzvaras svinēja Marta (100m tauriņstils) un Enija (100m brass), kurai arī bronzas medaļa 100m kompleksajā peldējumā. Savukārt Keitai divas medaļas – sudrabs 100m kompleksajā peldējumā un bronzas medaļa 100m brīvais stilā.

Meiteņu komanda startējot 4x50m kompleksa stafetē izcīnīja sudraba godalgas! Puišiem šoreiz jāsamierinās vien ar savu rezultātu uzlabošanu, lai gan 4x50m kompleksa stafetē tika uzrādīts trešais labākais laiks kļūme distancē un saņemta diskvalifikācija. Arī Ralfam Bensonam šoreiz jāpaliek bez zelta medaļas 100m tauriņstilā (pārliecinoši labākais laiks distancē), bet tehnisks brāķis vienā no pagriezieniem un rezultātā – diskvalifikācija.

Var secināt, ka sezonai peldētāji ir gatavi un šajās sacensības gūta ļoti noderīga pieredze, kas noderēs turpmākajos startos!

Treneris: Kārlis Kalniņš


3 views0 comments
bottom of page