top of page
Search

Latvijas komandu čempionāts junioriem un pieaugušajiem šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem.

15. un 16.janvārī Tukuma šautuvē norisinās Latvijas komandu čempionāts junioriem un pieaugušajiem šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem.

Mūsu novada komandu sastāvus pamatā veidoja Dobeles Sporta skolas audzēkņi. Gada pirmais starts šāvējiem izdevies daudzsološs, par ko atzinība pienākas treneriem Vilnim Celmiņam un Armandam Freimanim.

Šaušanā ar pneimatiskajām pistolēm vīriešiem par zelta medaļām sacentās Dobeles un Tukuma sportisti. Šajā duelī spēcīgāks bija Dobeles trio – Daniels Vilciņš, Ernests Erbs, Rihards Zorge.

Sieviešu konkurencē 1.vietu izcīnīja Dobeles 1.komanda - Elīza Rasiņa, Sanija Didže un Sigita Bērziņa, bet.par bronzas medaļām uz starta līnijas izgāja Dobeles 2. komandas un Tukuma sportistes. Pārliecinoši precīzākās bija Dobeles sportistes – Agate Rašmane, Marika Alksniņa un Selīna Kovaļevska.

Jaukto pāru sacensībās trešā vieta Dobeles 2.komandai - Marikai Alksniņai, Rihardam Zorgem un Tukuma 2.komandai. Finālā cīņa par zelta medaļām izvērsās starp divām Dobeles komandām. Šajā duelī pārliecinoši spēcīgāki bija Dobeles 1.komandas sportisti Agate Rašmane un Daniels Vilciņš. Otrā vieta Dobeles 3.komandai - Selīna Kovaļevska un Ernests Erbs.

Junioru konkurencē jaukto pāru sacensībā bronza Dobeles 2.komandai - Sanija Didže, Artūrs Zudavs.

Svētdien Latvijas labākie sportisti sacentās šaušanā ar pneimatiskajām šautenēm komandu vērtējumā vīriešu, sieviešu, kā arī jaukto pāru (viena sieviete, viens vīrietis) konkurencē.

Vīriešu konkurencē bronzas finālā sacentās divas Dobeles Sporta skolas komandas. Šajā duelī spēcīgi bija Dobeles 2.komanda ar Aleksandru Bargatinu, Edgaru Ērstiķi un Jāni Tukišu sastāvā.

Sieviešu konkurencē finālā par zelta medaļām cīnījās Dobeles 1.komanda ar Viļakas sporta skolas audzēknēm. Viļakas sportistes izcīnīja zeltu, bet Dobeles komandai – Beātei Šmukstai, Dženetai Evardsonei un Keitai Urbevicai, tika sudraba medaļas.

Pieaugušo konkurencē jaukto pāru sacensībās cīņa par zelta medaļu izvērtās starp divām Dobeles komandām. Labāka psiholoģiskā noturība un tehniskais izpildījums, kas atspoguļojās fināla rezultātos, bija Dženetai Evardsonei pārī ar Emīlu Latišu. Sudraba medaļas attiecīgi Keitai Urbevicai un Marekam Langenfeldam. Junioru konkurencē jaukto pāru sacensībā zelts Dobeles komandai – Beātei Šmukstai, Robertam Lignickim.



10 views0 comments
bottom of page