top of page
Search

Handbols Paņevežā.

No 17.09. – 18.09. Lietuvas pilsētā Paņevežā 26. reizi notika starptautisks jaunatnes handbola turnīrs ‘’Panevežio Taure – 2022’’. Dažādās vecuma grupās sacensībās piedalījās 24 meiteņu un 38 zēnu komandas no Lietuvas, Latvijas un Igaunijas.

Dobeles Sporta skola tika pārstāvēta ar meiteņu U14 un U16 (trenere Larisa Veinberga), zēnu U14 un U16 (trenere Linda Karloviča) un U18 (treneris Egils Politers) komandām.

Spēcīgajā konkurencē par turnīra uzvarētājiem kļuva mūsu U16 zēnu komanda. Treneres Lindas Karlovičas audzēkņi finālā tikās ar Polvas komandu no Igaunijas. Izšķirošajā spēlē igauņi nespēja konkurēt ar jaunajiem dobelniekiem un zaudēja 9 : 19. Turnīra gaitā traumas guva abi mūsu vārtsargi, bet tas netraucēja sacensības pabeigt ar uzvarētāju kausu rokās.

Līdz finālspēlei tika arī mūsu vecāko puišu – U18 komanda. Arī viņiem pretī stājās Polvas handbolisti. Šoreiz sīvā cīņā mūsu spēlētājiem nācās piekāpties ziemeļu kaimiņiem ar 13 : 16. Rezultātā – E. Politera trenētajiem dobelniekiem sudraba medaļas. Diemžēl, trīs mūsu komandas pamatsastāva spēlētāji guva roku traumas un turnīru nespēja pilnvērtīgi pabeigt.

Meiteņu turnīrā treneres Larisas Veinbergas U16 grupas audzēknes kļuva par bronzas medaļu laureātēm.

Šīs bija vienas no pēdējām sacensībām pirms Latvijas jaunatnes čempionāta handbolā sākuma. Novēlēsim visu vecuma grupu komandām veiksmīgu, uzvarām bagātu sezonu!


12 views0 comments
bottom of page