top of page
Search

Dobelnieku panākumi Siguldā.

03.09. Siguldā norisinājās atklātais Latvijas čempionāts kalnā braukšanā. Dalībnieku skaitu kuplināja arī Ukrainas jaunatnes izlases meitenes, kuras, kopš kara sākuma dzimtenē, uzturas un trenējas Murjāņos.

Iepriekšējos gados riteņbraucēji veica distanci gar bobsleja trasi, bet šoreiz nācās spēkoties Krimuldas serpentīna kalnā. 800 m garajā distancē uzvarētāji tika noskaidroti dažādās vecuma grupās.

Kuplā skaitā uz sacensībām bija ieradušies Dobeles Sporta skolas treneru Tamāras Bumbieres un Daiņa Rituma audzēkņi. Jau par tradīciju kļuvis, ka no sezonas svarīgākajām sacensībām mūsu jaunie sportisti atgriežas ar bagātīgu medaļu kolekciju. Izņēmums nebija arī šī reize.

Juniorēm dubultuzvara mūsu meitenēm - par valsts čempioni kļuva Adelīna Jefimova, bet sudrabs Lindai Eihmanei. Junioriem ļoti sīvā cīņā par Latvijas čempionu kļuva dobelnieks Lavrs Sipovičs, kurš tikai par pus sekundi apsteidza sāncensi no Murjāņu Sporta Ģimnāzijas.

Jaunietēm Beāte Bula vēlreiz apliecināja, ka ir viena no spēcīgākajām savā vecuma grupā un ieguva sudraba medaļu.

Sieviešu elites grupā kārtējo reizi savu augsto meistarību nodemonstrēja mūsu skolas riteņbraucēja Evelīna Ermane – Marčenko izcīnot sudraba medaļu.


3 views0 comments
bottom of page