top of page
Search

Dobeles jaunie vieglatlēti turpina priecēt.

02.07. un 03.07. Ogrē notika Latvijas čempionāti vieglatlētikā divās vecuma grupās – junioriem (U20) un jauniešiem (U18) Sacensības bija ne tikai ar šogad neapšaubāmi kuplāko dalībnieku pulku, bet arī ar daudziem dažāda ranga rekordiem. Divu dienu sacensībās uzvarētājiem un arī godalgoto vietu ieguvējiem tika pasniegti 80 medaļu komplekti – sacensības notika 20 disciplīnās katrā no vecuma grupām.

U18 vecuma grupā Dobeles Sporta skolu pārstāvēja treneres Skaidrītes Velbergas audzēkņi Patrīcija Grosberga, Matīss Jansons, Marks Šteinerts un Krišs Pavlovs.

Atkal savu augsto meistarību nodemonstrēja Patrīcija Grosberga, kura pārliecinoši kļuva par čempioni 100 m distancē ar rezultātu 12.34 s. Otrajā sacensību dienā Patrīcija startēja 200 m distance. Šoreiz bija jāsamierinās ar sudrabu, no zelta medaļas atpaliekot vien 4 simtdaļas sekundes.

Iepriecināja mūsu 400m skrējējs Matīss Jansons, kurš šajā distancē ieguva bronzas medaļu ar jaunu personīgo rekordu. Matīss startēja arī 200m distance, kur ieguva 6. vietu.

Pēc treneres S. Velbergas vārdiem, patīkamu pārsteigumu sagādāja Marks Šteinerts, kurš 100 m distancē palika tūlīt aiz godalgoto vietu pjedestāla – 4. vieta. 200m distance viņam 7. vieta.

Arī Krišs Pavlovs rādīja atzīstamu sniegumu 200 m distancē, tomēr šoreiz vēl līdz medaļām neaizsniedzās.


10 views0 comments
bottom of page